Menu

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Tatoverer i personer under 18 år?

NEJ! Det gør vi ikke, selvom du har dine forældres tilladelse. Ifølge dansk lovgivning må man ikke tatovere personer under 18 år, så du må desværre vente til du er fyldt 18.

Kan jeg få allergi fra jeres blæk?

Ja. Allergi kan komme fra tatoverings blæk som med så meget andet. Det er meget sjældent at der opstår allergi. Alle farveblæk kan give allergi. Dog ses de fleste tilfælde med den røde farve. Der er mange ideer om hvad der sker når kroppen reagerer dårligt på blækken. Ingen ved dog 100 % hvad det kommer af og hvordan det kan undgås. En irritations test kan laves hvor man dupper lidt rød farve på armen og sætte plaster på. Efter 2 dage kan man se om huden omkring er rød og øm. Dog kan man bestå testen og stadig slå ud efter blækken kommer i huden. Er du meget i tvivl om du tør at få en farve tatovering er du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller komme forbi shoppen og snakke om risici omkring dette. Vil dog minde om at det er en sjældenhed.

Må gravide tatoveres?

Vi tatoverer ikke gravide, da der stilles spørgsmål mellem tatoveringer på gravide og børn med farve allergi, som ikke er besvaret videnskabeligt.

Jeg er løbet tør for Tattoo Aftercare creme. Hvad kan jeg gøre?

Enten kan du tage på apoteket og købe en tatoverings creme. Kan du ikke det, kan en fugtighedscreme uden parabener, alkohol og parfume bruges indtil du kan få fat i en rigtig creme.

Hvornår må jeg tage sol?

Solen afbleger din tatovering. Vent derfor minimum 4 uger med at tage sol. Der skal dog bruges en solcreme efter 4 uger på din tatovering hvis den skal i direkte sollys. Kan du ikke undgå sollys inden for de 4 uger brug da en faktor 50 på din tatovering.

Hvor lang tid tager det at heale?

7-14 dage er normen.

Gør det ondt?.

Ja. Det er meget forskelligt hvor ondt det gør og hvor det gør mest ondt at få lavet en tatovering. Dog er ømme steder generelt : Ribben, inderlår, inderside af arm og steder hvor man kan ramme knogler.