Tatovører

Mangler du en dygtig tatovør i København? Så tøv endeligt ikke med at tage fat i os! Hos Custom Made Ink har vi flere forskellige tatovører, som er i shoppen på skift.

Se Facebook

Brug en dygtig tatovør i København

Find en god tatovør i København – Har du et større projekt i tankerne, kan du kigge ned til en snak, så finder vi en løsning, der passer til netop din ide! Vores arbejde inkluderer alt fra små fine tatoveringer til store tatoveringer, samt cover up tattoos.

Læs mere om vores enkelte tatovør i København og se nogle af deres tatoveringer her:

Andreas Spendlo Zmetek Miro Emily

 

Vi laver også cover up tattoo

Har du fået lavet en tatovering, du har fortrudt? Vores tatovører er har flere årtiers erfaring i at lave en fed cover up tattoo, der kan skjule det du går og ærgrer dig over. Vi samarbejder med Real Skin, der er specialister i at fjerne og lysne tatoveringer med laser, hvilket giver de mest optimale betingelser for at lave en ny tatovering ovenpå den gamle. Kontakt os allerede idag for at komme igang.

Find en god tatovør i København – Vores shop ligger i Ørestaden

Custom Made Ink ligger i Ørestad i København, og er nem at komme til med bus, tog og metro. Book en tid nu – og find en god tatovør i København, der kan lave custom made tattoos til dig! Tlf.nr: 71 71 85 85 eller på mail info@custommadeink.dk

Tatovør København – Med fokus på dig

Her hos Custom Made Ink tilbyder vi professionelle og detaljerede tatoveringer i København / Ørestaden. Hos os kan du selv vælge en dygtig tatovør i København, som passer til din vision og dine ønsker.

Samlet har vi hos Custom Made Ink på nuværende tidspunkt 4 tatovører og en lærling som står klar til at modtage din henvendelse med det næste mesterværk der skal tilføjes til din krop.

 

Skriv til os

71718585