Priser Tatovering København

Få en verdensklasse tatovering hos Custom Made Ink. Timeprisen varierer alt efter, hvad du skal have lavet. Derfor er det altid en god ide at kontakte os med din ide, hvor vi efterfølgende vælger, hvilken tatovør som passer til. Derfra kan vi så komme tættere på en pris/tid.

Se Facebook

Få en pris på tatovering i København med verdensklasse design!

Vil du kende prisen på din idé er du velkommen til at sende en mail med en beskrivelse af motiv, størrelse, placering og eventuelle farver, hvorefter vi vender tilbage til dig. Dette kan gøres via vores kontaktformular eller info@custommadeink.dk

Custom Made Ink giver dig nogle af Københavns bedste tatoveringer, i et super professionelt miljø. I shoppen tager vi et stort hensyn til hygiejne og kundens velvære.

Vi bruger kun engangsudstyr såsom nåle, handsker og folie. Overskydende blæk bliver smidt ud efter hver enkelt session. Vi bruger kun de mest anerkendte og REACH godkendte blækprodukter på markedet, såsom Intenze, Eternal og World Famous Ink.

Vi har højt fokus på butikshygiejne!

Vi har meget strenge krav til hygiejne, hvilket er med til at skabe et yderst professionelt miljø. Alle vores tatovører og lærling har været igennem det danske hygiejne kursus og er registreret i Sikkerhedsstyrelsens register.

Vores lokale på Ørestads Boulevard 61 er bygget i 2005. Det betyder, at lokalerne er lækre og indbydende! Få en cirka pris på tatovering i København kan du få ved at kontakte os og beskrive din idé eller ved at komme ned og fremvise dine idéer.

Rummene er store, lyse og luksuriøse, hvilket også er med til at skabe en form for eksklusivitet omkring din session hos os. Kontakt os på mailen eller i shoppen hvis du har spørgsmål.

 

Skriv til os

71718585