Menu

Verdensklasse tatoveringer i København

Timeprisen varierer alt efter, hvad du skal have lavet. Derfor er det altid en god ide at kontakte os med din ide, hvor vi efterfølgende vælger, hvilken tatovør som passer til. Derfra kan vi så komme tættere på en pris/tid.

Ventetiden varierer ligeledes alt efter, om det er et stort eller lille projekt, du skal i gang med. Kontakt os derfor for en præcis dato, hvor du kan komme i gang.

Custom Made Ink giver dig nogle af Københavns bedste tatoveringer, i et super professionelt miljø. I shoppen tager vi stort hensyn til hygiejne og kundens velvære.

Vi bruger kun engangsudstyr såsom nåle, handsker og folie. Overskydende blæk bliver smidt ud efter hver enkelt session. Vi bruger kun de mest anerkendte blækprodukter på markedet, såsom Eternal Ink og Intenze Ink.

Bestilling
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Vi har meget strenge krav til hygiejne, hvilket er med til at skabe et yderst professionelt miljø. Vores tatovører er vant til, at der er kontrol med deres butikshygiejne. En kontrol, som i øjeblikket ikke er i Danmark, men som betyder, at vores tatovører har gennemgået hygiejnekurser i deres hjemland, og er godkendt af en læge mht. kryds-infektioner, hud-reaktioner og generel kirurgisk hygiejne. Dette er et stort plus for vores kunder, da det sikrer en meget høj standard med hensyn til hygiejne.

Vores lokale på Ørestads Boulevard 61 er bygget i 2005. Det betyder, at lokalerne er lækre og indbydende!

Rummene er store, lyse og luksuriøse, hvilket også er med til at skabe en form for eksklusivitet omkring din session hos os.

Kontakt os på mailen eller i shoppen hvis du har spørgsmål.