Menu

Dygtige tatovører i København

Hos Custom Made Ink har vi flere forskellige tatovører, som er i shoppen på skift. Du kan se de forskellige tatovørers arbejde i galleriet eller under hver enkelt tatovør. Deres portfolier med både nye tusser og cover up tattoos kan desuden ses på Facebook

Nogle af vores tatovører kommer oftere i shoppen end andre, så har du et større projekt i tankerne, kan du kigge ned til en snak, så finder vi en løsning, der passer din ide!

Læs mere om hver enkelt tatovør og se nogle af deres tusser her:

Gode tatovører med stil og klasse

Hver dygtig tatovør hos Custom Made Ink har sin egen stil. Alle laver unikke tusser og cover up tattoos, du ikke finder andre steder. Vi laver ingen kopier - men til gengæld får du en unik tatovering, som du kan være stolt af. Book en tid og tag en tegning eller en ide med - så giver vi dig din helt egen tatovering.

Bestilling
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Vi laver også cover up

Har du fået lavet en tatovering, du har fortrudt? Alle vores tatovører er trænet i at lave en fed cover up tattoo, der kan skjule det du går og ærgrer dig over. Vi samarbejder med RealSkin, der er specialister i at fjerne og lysne tatoveringer med laserbehandling, hvilket giver de mest optimale betingelser for at lave en ny tatovering ovenpå den gamle.

Tattoo shop i Ørestad, København

Custom Made Ink ligger i Ørestad i København, og er nem at komme til med bus, tog og metro. Book en tid hos en af vores gode tatovører allerede i dag!